معلم کارآمد،کلاس پویا

توسعه حرفه ای معلم، راه درمان سیستم آموزشی کشور

معلم کارآمد،کلاس پویا

توسعه حرفه ای معلم، راه درمان سیستم آموزشی کشور

معلم کارآمد،کلاس پویا
سمت فعلی: کارشناس سنجش و ارزشیابی تحصیلی اداره آموزش و پرورش شهرستان تالش

مـعلـمـان خـوب، خـود نیز شـاگـردانـی متعهدند. در جامعه دانایی محور، سازمان آموزش‌وپرورش در کنار انتقال محتوا به دانش آموزان، خود نیز می‌آموزد و کارگزاران امر آموزش را نیز توسعه می‌بخشد. توسعه حرفه‌ای جایگاه معلمی، تنها راه درمان سیستم آموزشی کشور است. معلمان خلّاق همیشه در کنار آموزش، به پژوهش و یادگیری محتوای جدید می‌پردازند تا تدریس خود را اثربخش سازند. امید است در این وبلاگ، با هدف بهبود فرآیند آموزش و یادگیری، در جهت توسعه حرفه‌ای جایگاه معلمان قدمی برداشته شود.
مدیریت تارنما: امین جوانمرد-تالش
رایانامه: Aminj313@yahoo.com

دنبال کنندگان ۳ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید

تاییدیه درگاه پرداخت

فروشگاه امین فایل

کیوآرکد وبلاگ


با اسکن این کیوآرکد، می توانید به راحتی به محتوای وبلاگ از طریق تلفن همراه و تبلت دسترسی یابید.
مقام معظم رهبری

شما معلمان و مربیان و نسل جوان هستید که فردا را می‌سازید و استکبار جهانی را مأیوس می‌کنید و نقطهٔ امید روشن را ... در دل مستضعفان عالم زنده نگه می‌دارید.
نشان سال 1401
سرزمین تالش











اسناد مهم سیستم تعلیم و تربیت ایران




آخرین نظرات
  • ۷ تیر ۰۰، ۱۳:۲۳ - دوست
    عالی

۶ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

 جدول برنامه زمانی آزمونهای سال 1396

نام آزمون
ثبت‌نام
برگزاری آزمون
از
تا
دکتری Ph.D
سه‌شنبه 95/9/16
دوشنبه95/9/22
جمعه 95/12/6
کارشناسی ارشد
چهارشنبه 95/10/1
سه‌شنبه 95/10/7
پنج‌شنبه 96/2/7
و جمعه 96/2/8
سراسری
سه‌شنبه 95/11/19
پنج‌شنبه 95/1128
پنج‌شنبه 96/4/15
و جمعه 96/4/16
فنی و حرفه‌ای کاردانی نظام جدید
یکشنبه 96/2/24 ثبت‌نام و انتخاب رشته
یکشنبه 96/2/31
جمعه 96/5/13
کارشناسی ناپیوسته
یکشنبه 96/3/7 ثبت‌نام و انتخاب رشته
شنبه 96/3/13
جمعه 96/5/13
روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور
۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۸ آبان ۹۵ ، ۲۰:۳۳
امین جوانمرد


با سلام و عرض ادب خدمت همکاران محترم؛

در درس هفت خان رستم فارسی ششم دبستان، در صفحه 39 کتاب درسی، کلمه جادوان به صورت جاودان نوشته شده است که اشتباه تایپی است. از این رو همکاران محترم این کلمه را در کتاب درسی به «جادوان» تصحیح فرمایند.

با تشکر

۰ نظر موافقین ۱ مخالفین ۰ ۲۴ آبان ۹۵ ، ۱۵:۲۵
امین جوانمرد


۱-املای تقریری: معلم متنی را که قبلاً تهیه کرده بتدریج قرائت می‌کند تا فراگیران بنویسند.
۲- املای گروهی:در هر گروه یک نفر به بقیه دیکته می‌گوید. برای مثال در یک گروه سه نفری یک نفر املا می‌گوید. یک نفر نظارت می‌کند و نفر سوم می‌نویسد.
۳-املای گروهی:دانش آموزان به گروه های سه یا چهارنفری تقسیم شده و هر کدام یک خط   می‌نویسد.
۴-املای گروه به گروه دیگر:هر گروه متنی را تهیه کرده برای گروه دیگر می خواند تا آن گروه بنویسد.
۵-  املای  ذهنی : دانش آموزان متنی را بخواند و در پایان املای آن را به تنهایی بنویسد .با استفاده از قدرت حافظه خودش به خودش املاء بگوید.
۶-املای  ذهنی: کلماتی را پای تخته می نویسیم و  دانش‌آموزان به کلمات با دقت نگاه می‌کنند و به ذهن می سپارند. سپس کلمات  نوشته شده رااز روی تخته پاک می کنیم . دانش آموزان با استفاده از قدرت حافظه خود کلمات را می نویسند
۷-املای کارتی : معلّم تعداد کلمه روی کارت می نویسد وجلو کلاس نصب می کند وآنها را می خواند وبعد جمع می کند واز دانش آموزان می خواهد که کلماتی را که به خاطر دارند بنویسند.
معلم می توان املا را بر روی چندین کارت بنویسد و این کارت ها را بین گروهها تقسیم کند تا تمام گروهها کارتها را ببینند و سپس کارتها را جمع کرده و از روی آنها دیکته بگوید.
۸- املای کامل کردنی:معلم تعداد لغاتی مثلاً 20 کلمه که دارای ارزش املایی هستند را انتخاب می‌کند و سپس جای آنها را در متن آماده شده جهت تکثیر خالی  می‌گذارد. آن‌گاه متن کامل را خودش می‌خواند و دانش‌آموزان جاهای خالی را با توجه به قرائت معلم پر می‌کنند.می توان کلماتی را انتخاب کرد و حروفی را از کلمه جا انداخت ، دانش آموزان کلمات را کامل کنند.
۹- املای با ضبط وصوت: ضبط متن املاء بر روی نوار و پخش آن در کلاس درس یا منزل  جهت نوشتن متن املاء.
۱۰- املاء سفره‌ای :دانش‌آموزان به صورت گروهی برر وی سفره‌های نایلونی با استفاده از ماژیک وایت‌برد  یا انگشت وگواش املاء می‌نویسند.
۱۱-املا آبکی : دانش آموزان پایه های اول ودوم  می توانند با استفاده از قوطی مایع ظرفشویی که داخل آن آب ریخته اند روی زمین املا بنویسند.
۱۲-املا ماسه ای:روی تخته شن یا زمین شنی با چوب املا بنویسند.
۱۳-املا لمسی :  دانش آموزی روی کمر دوست خود با انگشت  بنویسد و نفر جلویی  کلمه را تشخیص داده وروی کاغذ  بنویسند.    
۱۴-می توان متن املایی را به صورت تایپ بدون نقطه، بدون تشدید و یا به صورت لغات ناقص به دانش آموزان داد تا آنان در جای مناسب نقطه بگذارند یا تشدید قرار دهند و یا لغات ناقص را کامل کنند.




۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ آبان ۹۵ ، ۱۷:۱۳
امین جوانمرد

گاهی تدریس در کلاس های چندپایه باعث می شود که آموزگار از جنبه های مختلف به آموزش دانش آموزان توجه داشته باشد و حتی گاهی دست به خلاقیت در جهت بهبود یادگیری بزند که از این موارد فراوان رخ داده است. گاهی در کلاس های چندپایه و حتی در کلاس های عادی شاهد این هستیم که دانش آموزانی در پایه های بالاتر(چهارم،پنجم...) در خواندن فارسی خوانداری مشکل دارند که این مشکل به اختلال در خواندن نشانه ها مربوط می شود. در این حالت بهترین روش این است که نشانه های فارسی به همراه ترکیب صامت و مصوت به این دانش آموزان داده شود تا آن ها بتوانند نشانه ها را خوب فرا گیرند.

جهت دانلود جدول نشانه های فارسی و جدول ترکیب صامت و مصوت بر روی دکمه ی زیر کلیک نمایید

http://bayanbox.ir/view/3985667204316861098/downloadr.png

۲ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۹ آبان ۹۵ ، ۱۷:۳۳
امین جوانمرد

در جامعه اطلاعاتی، بهبود کیفیت یادگیری و اثربخش سازی فرآیند یاددهی-یادگیری موضوعی اساسی به نظر می‌رسد. امروزه خواندن و نوشتنی که بدون تغییر در رفتار و کنش‌های فردی و اجتماعی و بدون همراهی با درک و فهم منطقی باشد، نه‌تنها موجب یادگیری نیست، بلکه زمینهٔ تقلیدهای کورکورانه را نیز فراهم می‌کند. دانش‌آموزان امروزی، دانش‌آموزانی از جنس دیجیتال، زیر امواج میلیون‌ها اطلاعات از منابع مختلف نوشتاری و غیر نوشتاری قرار دارند که متولیان امر آموزش بدون توجه به سواد رسانه‌ای، نمی‌توانند برنامه‌ای دانش‌آموز محور در کلاس درس، رقم زنند.
یادگیریِ چگونه یادگرفتن (به‌اصطلاح: «فراشناخت») که یکی از موضوعات اساسی نظام آموزشی کشورهای مختلف است، تغییرات زیادی را در حوزه برنامه‌ریزی درسی ایجاد کرده است. نظام‌های آموزشی به دنبال تربیت دانش‌آموزانی هستند که خودشان میزان یادگیری و عوامل مؤثر بر یادگیری خود را کنترل کنند (به‌اصطلاح: «دانش‌آموزان خودگردان»). در برنامه درسی امروزی، معلمان دیگر به‌عنوان منتقل‌کنندگان صرف محتوا محسوب نمی‌شوند، بلکه با فراهم آوردن شرایط و ابزارها، یادگیری را برای دانش‌آموزان لذت‌بخش کرده تا دانش‌آموزان خودشان به کشف دانش خود بپردازند. معلمان امروزی، تنها نردبان را فراهم کرده و اجازه می‌دهند، دانش‌آموزان خود از این نردبان بالا روند.
به اعتقاد نگارندگان این اثر، به ازای تک‌تک کلاس‌های درس و به ازای تک تک همکاران، روش‌های تدریس وجود دارد که معلمان کارآمد با خلاقیت خود، روش‌های فعال را برای تدریس استفاده می‌کنند. ازاین‌رو هدف اساسی از تألیف این کتاب، گردآوری محتوایی است که می‌تواند به بهبود فرآیند یاددهی-یادگیری کمک رساند و کلاس درس را از حالت سفت‌وسخت خارج کرده و یک پیوند عمیق بین معلم و دانش‌آموزان فراهم کند تا یادگیری را برای دانش‌آموزان لذت‌بخش سازد.
پست الکترونیک جهت دریافت پیشنهاد‌ها و انتقادات: Aminj313@yahoo.com
با تشکر
مؤلّفان

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۷ آبان ۹۵ ، ۱۳:۱۶
امین جوانمرد


به منظور بهبود فرآیند یاددهی- یادگیری، معلمان با استفاده از طرح درس می توانند چارچوبی برای تدریس خود تعیین کرده و موجب بهبود و کارایی تدریس خود و یادگیری دانش آموزان گردند. به منظور بهره مندی همکاران گرانقدر از طرح درس، لازم دانستم تا فرم طرح درس نویسی برای کلاس های چندپایه را در وبلاگ قرار دهم تا همکاران بزرگوار بتوانند به راحتی به نوشتن طرح درس بپردازند.

جهت دانلود کلیک نمایید


۱ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آبان ۹۵ ، ۱۹:۵۵
امین جوانمرد

مترجم سایت

پشتیبانی

ابزار هدایت به بالای صفحه