هفته پژوهش مبارک باد
به نام خدا
با سلام و عرض ادب و احترام خدمت دوستان بزرگوار و بازدیدکنندگان همیشگی وبلاگ کوچک مجازی ما...
در مکتب اسلام،تحقیق و پژوهش از ارکان اصلی تفکر و تعقل هست که موجب اندیشه ورزی انسان و نیل به سعادت مادی و معنوی می شود.خود پژوهش می تواند از جنبه های مختلف مورد تشریح واقع شود. در یک پژوهش،مسئله ی علمی مطرح هست.یک ناهمخوانی و ناهمگونی در ذهن پژوهشگر ایجاد شده است که با بهره گیری از آن ناهمخوانی،فرضیه ها تبیین و بر اساس آن ها،گاهی به نظریه نیز می توان رسید.
در یک جامعه ی دانایی محور،تمامی سیستم ها و سازمان ها به عنوان یک سازمان یادگیرنده فعالیت می کنند.در جامعه ی دانایی محور،آموزش و پرورش تنها به عنوان سازمان ایجاد تغییر در یادگیرندگان نیست،بلکه خود نیز آموزش می بیند و خود نیز به عنوان سازمانی یادگیرنده مطرح می گردد.
مسلماً در چنین جامعه ای،رشد و ترقی آموزش و پرورش،در گرو تربیت و پرورش معلمان پژوهنده است.معلمانی که کارگزاران فکور سیستم تعلیم و تربیت خواهند بود. معلمانی که تفکر واگرا را رشد داده و خلاقیت را به عنوان یک پدیده ی الهی که ترقی آن در گرو محیطی غنی است،تصور و تدبر می کنند.
برنامه ی معلم پژوهنده در نظام تعلیم و تربیت ایران،یک برنامه ای خوب و کارآمد در جهت نیل به جامعه ی دانایی محور است.
بر خود فرض می دانم،هفته ی پژوهش را محضر اساتید گرانقدر،دوستان و همکاران پژوهشگر خود تبریک و تهنیت عرض کرده و برایشان آرزوی موفقیت،سلامتی و تندرستی از خداوند منان درخواست کنم.
در پایان از برگزار کنندگان همایشی به مناسبت هفته ی پژوهش در دانشگاه فرهنگیان،پردیس علامه طباطبایی اردبیل تشکر می کنم و امیدوارم این مراسم و همایشات،زمینه ای باشد در جهت تشویق دانشجومعلمان به امر مطالعه و پژوهش؛