یک بازخورد،یک مسیر درست
وقتی که دو سال قبل، کتاب آموزش وبلاگ نویسی را تألیف میکردم،در قسمت معرفی«بازخورد های وبلاگ»، توضیحاتی در خصوص کامنت و یا همان نظرات وبلاگ مطرح کردم. من کامنت های هر پست از وبلاگ را،یک بازخورد و یک ارزشیابی از محتوای وبلاگ می دانم.از طریق همین کامنت ها می توان محتوای وبلاگ را به سمت علاقه مندی کاربران پیش برد.
اما آن چیزی که همیشه آزارم می دهد،بحث کامنت های اسپم هست.برخی از شرکت های نرم افزاری با طراحی ربات ها و ارسال آن ها به فضای وب،موجب ارسال پیام های تبلیغاتی متعدد در وبلاگ می شوند که این امر موجب خستگی وبلاگ نویس می گردد.البته در سیستم وردپرس،روش هایی برای مسدود کردن این ربات ها وجود دارد اما در سایر سرویس های وبلاگ دهی،این امکانات محدود است.
مورد دیگری که موجب کاهش رضایت وبلاگ نویسان می شود،ارسال کامنت هایی توهین آمیز و تحقیر آلود توسط برخی از کاربران است.حقیقت این است که یک وبلاگ،همانند یک دفترچه یادداشت برخط است که در آن وبلاگ نویس برای خود می نویسد،هر آنچه را که می تواند بعد شناختی ذهنش را بر آن درج کند. ممکن است در محتوای وبلاگ،مطالبی مطرح گردد که اصلاً مورد قبول ساحت های فکری مختلف نباشد اما باید مد نظر قرار داد که افکار همه ی افراد مورد احترام است.
وبلاگ بنده حقیر نیز از این بعد، خالی از لطف نیست.در وبلاگ من هم یک فرد عزیزی با نام مستعار«یکی» با سیستم عامل Android 4.4 KitKat و مرورگر Chrome Mobile 30.0.0.0 کامنت هایی را ارسال می کند که حقیقتاً آزار دهنده است.اما من سعی می کنم این کامنت ها را به عنوان یک «انتقاد»مد نظر قرار دهم و سعی کنم که نوشته های ایشان را برای خود عملی کنم. هر انتقادی،یک زمینه ی رشد و اعتلا را می آفریند. اما توجه به این نکته ضروری است که انتقاد باید تمام جوانب یک موضوع را مد نظر قرار دهد زیرا اگر جز این باشد،موجب توهین و تهمت است.
با آرزوی موفقیت و سربلندی برای همه ی دوستان
یه شعر داره فاضل نراقی میگه:
فرقی میان طعنه وتعریف خلق نیست
چون رود بگذر از همه سنگ ریزه ها
اهمیت ندهید...!
بببخشید یه سوال داشتم
در هدر وبلاگ فرمودید پژوهشگر واین موجب شد من سوالم رو بپرسم.
بنده کارشناسی روانشناسی می خوانم ومی خواستم یه مقاله بنویسم
از روش تحقیق واصول پژوهش که بگذریم وفرض را بر اتمام پژوهش بگیریم
برای چاپ آن در مجله ای چه باید کرد؟
ممنون میشم اگر کمی توضیح دهید.
باتشکر